Efekty warsztatów przerosły nasze najśmielsze oczekiwania. Zaangażowanie grupy we wspólne gotowanie, pełna współpraca oraz wskazówki i koordynacja przez Pascala Brodnickiego mogły dać tylko jeden rezultat - wyjątkową kolację z przepysznym, rozpływającym się w ustach deserem. Smaki, które uczestnicy stworzyli, z pewnością na długo pozostaną w ich pamięci.
Pierwsza edycja warsztatów odbyła się w urokliwych ogrodach hotelu Hanza Pałac Wellness & SPA, położonym u wrót Borów Tucholskich. Podczas drugiej edycji gościliśmy naszych klientów w Crystal Mountains w Wiśle. Piękno otoczenia i ciche miejsce stworzyły idealną atmosferę dla miłośników kulinariów, którzy chcieli rozwinąć swoje umiejętności kulinarne pod okiem mistrza.
To nie były jednak tylko warsztaty kulinarne! Wydarzeniu towarzyszyły liczne atrakcje, które sprawiły, że całe wydarzenie było niezapomnianym weekendowym wypadem. Wśród nich znalazły się między innymi spływ kajakowy, park linowy oraz zabiegi kosmetyczne dla Pań. Uczestnicy mieli okazję odpocząć i zrelaksować się w pięknych okolicznościach przyrody.
CALDO chciałoby bardzo podziękować wszystkim uczestnikom, którzy zechcieli spędzić z nami ten niezapomniany weekend. Cieszymy się, że mieliśmy okazję wspólnie spędzić czas i rozwijać nasze pasje kulinarno-turystyczne. Zapraszamy serdecznie na kolejne wydarzenia!
Ogromne podziękowania kierujemy również do naszych partnerów, bez których te warsztaty by się nie odbyły: K-FLEX, NICZUK, ROCKWOOL, ALFASEAL, DJ FAKTO, COCTAIL&COFFE Art., a w szczególności BUNNY.TRAVEL za kawał dobrej roboty przy organizacji wydarzenia. Piękną relację zdjęciową zawdzięczamy Kasi z MEDLEY-ART oraz Dawidowi Nowakowskiemu.